Over Jasmin-Ann

Ik ben Jasmijn Hendriks. Onder mijn artiestennaam ''Jasmin-Ann'' treed ik veel op en breng ik mijn eigen songs uit. Naast mijn optredens vind ik het enorm leuk om zangles/zangcoaching te geven. Zingen is mijn passie. Ik kan mijn gevoel en emoties kwijt en daarnaast word ik er echt gelukkig van. 
Dat ik van zingen mijn beroep wilde maken stond al vroeg vast. De opleiding tot muzikant aan het Pact in Amsterdam heeft mij veel inzichten gegeven op muzikaal en zangtechnisch gebied. De technieken die ik behandel en waar ik gebruik van maak zijn, CVT, UVS, mijn eigen ervaringen en de basistechnieken.  Naast zangles/zangcoaching geven help ik ook bij het voorbereiden op audities voor verschillende tv programma's zoals het Junior Songfestival, Ministars enz.

In mijn lessen vind ik het belangrijk om mijn leerlingen zo goed mogelijk te helpen, om op een gezonde manier hun stem te gebruiken, om te laten voelen hoe het is om met emotie te zingen en dat ook los te laten, te kunnen groeien op hun eigen niveau en natuurlijk zelfverzekerd en blij te laten worden van zingen en muziek: daarvoor doe ik het! Wanneer een leerling in de les de oefeningen en aanwijzingen begrijpt en resultaat boekt dan is dat het leukste wat er is en is de leerling vaak verrast! Huh, ik kom in een keer bij die hoge noot, ik kan mijn uithaal veel langer volhouden, ik durf meer! Dit is een speciaal en magisch gevoel. Wanneer ik mijn leerlingen uiteindelijk tijdens de shows op het podium zie stralen ben ik zo ontzettend trots!

In de zangstudio vind ik het belangrijk dat er een prettige en rustgevende sfeer heerst met ruimte voor humor, zodat de leerlingen zich veilig voelen en volledig zichzelf kunnen zijn.


Leuke weetjes over mij! ☻

Hoe mijn zang CARRIÈRE begon!

Van jongs af aan ben ik al met muziek bezig! Ik kon ECHT eerder zingen dan praten ☻ Vanuit huis heb ik altijd veel muziek meegekregen. Ik zat op musical les en ook ik begon met zangles volgen en stond vaak op het podium. Dit was mijn uitlaatklep en hier kon ik helemaal mijzelf zijn. Niet iedereen geloofde in mij, maar toch heb ik altijd doorgezet. Toen ik 12 jaar was begon ik bij Kinderen voor Kinderen en schreef ik al mijn eigen nummers! Ook mocht ik reclames inzingen/inspreken.
Op 13 jarige leeftijd deed ik mee aan het Junior Songfestival en kreeg ik steeds meer vertrouwen in mijzelf! Ik vond het ook erg leuk om samen met andere muzikanten muziek te maken dus zong ik in verschillende bands en trad ik hiermee al veel op.
In 2016 mocht ik optreden in Ahoy Rotterdam met mijn eigen geschreven nummer en werd ik aangenomen op de muziekopleiding in Amsterdam. Dit was voor mij een droom die uitkwam!
In 2019 was ik te zien op tv tijdens het tv programma All Together Now en The Voice of Holland seizoen 10.
Ik ben blij dat ik deze avonturen heb mogen meemaken! 

hoe Zangstudio Jasmin-Ann is ontstaan!

Toen ik aangenomen werd op de muziekopleiding wilde ik naast mijn eigen ontwikkeling heel graag andere helpen op het gebied van zang! Ik verdiepte mij in verschillende zangtechnieken en deed naast mijn opleiding nog extra cursussen. Ik begon met lessen aan huis en het ging als een speer. Ik vond het zo mooi om te zien hoe mijn leerlingen groeide, zelfvertrouwen kregen en met een big smile de les uitgingen! Dit maakte mij ook heel blij en dit was ook het moment dat ik dacht dit wil ik de rest van mijn leven blijven doen!
In 2019 mocht ik mij trotse eigenaresse noemen van Zangstudio Jasmin-Ann. Het was tijd voor een eigen studio, maar dit was natuurlijk toen nog lastig te financieren dus mocht ik het kantoortje van mijn vader omtoveren tot Zangstudio. Op het kantoortje werd het al gauw te krap en hebben we nu uiteindelijk een super toffe en fijne studio ruimte waar ik bijna elke dag te vinden ben en les geef! Ik ben super trots op de Zangstudio en hartstikke blij dat ik elke dag mensen van jong tot oud kan helpen om hun stem juist en optimaal te kunnen gebruiken, blij mag maken en zelfvertrouwen mee mag geven!

Songwriting

Zoals ik al had verteld ben ik van jongs af aan al bezig met nummers schrijven! Ik kan echt mijn gevoel kwijt en uiten als ik bezig ben met een nieuw nummer schrijven.  Naast dat ik zing speel ik ook piano en gitaar en ben ik vaak in de studio te vinden om aan mijn muziek te werken. Ik doe dit in samenwerking met producers en dj's. Je kunt mijn eigen songs vinden onder mijn artiestennaam "Jasmin-Ann" op verschillende platformen zoals spotify en YouTube.
Nummers:
- RUN - Jasmin-Ann
- Ride wit me - Stavros Martina, MATTIA, Jasmin-Ann
- Old days - Jasmin-Ann

Naast mijn eigen nummers breng ik ook regelmatig Covers uit op mijn Youtube Kanaal. 

Check ook eens mijn artiesten website www.jasmin-ann.com

Optredens

Sinds jongs af aan ben ik al te vinden op het podium en heb ik op super gave locaties mogen optreden! In het begin vond ik dit heel spannend, omdat ik normaal helemaal niet gauw op de voorgrond te vinden ben en soms best verlegen kon zijn.

Ik kan mijzelf zijn op het podium en voel me dan vrij of dit nou voor een klein of groot publiek is. Nog steeds ben ik vaak in het weekend aan het optreden op festivals, bruiloften, feesten en partijen, cafés enz. 
Je kunt mij boeken door een email te sturen naar [email protected]

Mogelijkheden:
- Jasmin-Ann met live band
- Jasmin- Ann met gitarist
- Jasmin-Ann met tape/geluidsband

Kinderen voor Kinderen 2012

Junior Songfestival 2013

Optreden Ahoy Rotterdam

Deelname All Together Now SBS 6

All Together Now SBS 6

Uitmarkt Amsterdam

Eindexamen Muziekopleiding

Eindexamen Muziekopleiding Amsterdam

THE VOICE OF HOLLAND

THE VOICE OF HOLLAND

TEAM BATTLES THE VOICE OF HOLLAND

BATTLE THE VOICE OF HOLLAND

Zomerondernemer Amersfoort

Clipshoot "RUN"

Studio Sessie met Dillon Lewis