♫♪ Shows/Events ♪♫

In de lessen werken we onder andere naar de SHOWS toe! Zo'n twee tot drie keer per lesjaar hebben alle leerlingen de mogelijkheid om te schitteren op een echt podium! Hier genieten alle leerlingen enorm van en krijgen ze een boost in hun zelfvertrouwen!

Voor dit lesseizoen staat er alweer een kerstconcert en zomerconcert op de planning waar zowel groeps- als solo optredens gedaan zullen worden!

Naast de shows organiseert Zangstudio Jasmin-Ann ook nog andere extra activiteiten zoals extra spontane optredens bijvoorbeeld bij music around the fireplace, in een verzorgingshuis of ergens op locatie, workshops, een leuke filmavond en komt er een tof zangkamp aan in 2024!
Dit zorgt voor nog meer ervaring, leermomenten en een hechte band tussen alle leerlingen.


Opkomende events!

Christmas concert! 17 december

Ook dit jaar treden alle leerlingen weer op tijdens het kerstconcert! Een moment waar iedereen weer enorm naar uitkijkt en hard voor heeft geoefend!
Kom helemaal in de kerstsfeer!


Zangkamp 2024 (VOL!)
24,25,26 mei 2024


3 dagen zingen, gezelligheid, nieuwe zangvrienden ontmoeten, toffe workshops van onder andere een SPECIAL GUEST en heel veel plezier! Dat is toch wat je wilt? Dit kan! Het kamp is geschikt voor alle niveau's. We sluiten het kamp af met een optreden aan alle ouders/verzorgers. 

Music around the fireplace!
8 maart


De afgelopen Music around the fireplace was een groot succes! Vandaar dat we dit seizoen het nog een keer gaan doen. 8 maart mogen alle groepen op het podium laten zien wat zij geleerd hebben.

Daarna is er nog een jamsessie waar alle leerlingen of publiek eventueel een nummer kunnen zingen

Benieuwd? Kom gerust kijken! Toegang is gratis.

Zomerconcert  6 juli 2024!

Ook dit seizoen eindigen we weer met een spetterende show! Het zomerconcert!

Verdere informatie volgt nog!