Groepszangles | Vocalclass

Ontdek hoe leuk samen zingen is!

Groepszangles | Vocalclass

Ontdek hoe bijzonder het is om met meerdere personen te zingen!
Samen zingen geeft energie, je voelt je sterk, je leert van elkaar en je kunt samen een nummer heel krachtig maken door volume en meerstemmigheid toe te passen. Daarnaast is het ook nog eens heel gezellig!

Tijdens de groepsles ga je verschillende muziekstijlen ontdekken, er wordt gewerkt aan samenzang, meerstemmigheid, dynamiek, ritme, volume, je leert je zangstem gebruiken op een gezonde manier d.m.v. de juiste zangtechnieken toe te passen, vrij kunnen zingen, emoties overbrengen en performing. Ook werken we naar de shows toe!

Elke les zetten we met de hele groep weer iets tofs en nieuws neer en zal je af en toe worden uitgedaagd om uit je comfort zone te stappen. De groepen zijn niet heel groot, dit betekent dat er genoeg ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht. In de groepslessen krijg je ook de kans om een stukje solo te zingen. Alleen als je dit wilt natuurlijk!

De groepen worden zo veel mogelijk ingedeeld op leeftijd en niveau.
Daarnaast is het ook mogelijk voor de leerlingen die in een groepsles zitten om 1 x per maand een privéles te volgen met korting. Hiervoor zal 1 zaterdag per maand de zangstudio open zijn. Je kunt je dan opgeven via een link die maandelijks naar je wordt toegestuurd.

Lesschema 2023/2024

Maandag:

 • 19:00 - 20:00 uur: SURFIVE (Selectiegroep. Aanmelden kan via auditie)

Woensdag:

 • 13:30 - 14:30 uur: Vocalclass Kids 1 (Gevorderd)
 • 14:45 - 15:45 uur: Vocalclass Kids 2
 • 17:00 - 16:00 uur: Vocalclass Teens 1
 • 20:15 - 21:15 uur: Vocalclass Adults 2 

Donderdag:

 • 16:00 - 17:00 uur: Vocalclass Kids 3
 • 17:15 - 18:15 uur: Vocalclass Kids 4 (Start bij genoeg aanmeldingen)
 • 19:00 - 20:00 uur: Vocalclass Teens 2 (Start bij genoeg aanmeldingen)
 • 20:15 - 21:15 uur: Vocalclass Adults 1 (VOL)

Zaterdag:

 •    9:30 - 10:15 uur: Kleinere kleuters (Start bij genoeg aanmeldingen)
 • 10:30 - 11:15 uur: Grotere kleuters  (Start bij genoeg aanmeldingen)

VOCALCLASS KIDS

Have Fun! Dat is het belangrijkste natuurlijk en dat hebben wij ook enorm in de lessen, maar naast alle fun krijgen deze kids van jongs af aan mee hoe zij hun stem optimaal kunnen gebruiken! 
In de lessen zingen wij verschillende stijlen nummers, voor de jonge kids vertalen wij ook vaak oudere Engelse liedjes naar het Nederlands, zodat zij hier ook wat van mee krijgen. Denk bijvoorbeeld aan nummers van Michael Jackson, Aretha Franklin, Amy Winehouse etc. 
Verder behandelen wij in de lessen verschillende zangtechnieken, samenzang, meerstemmigheid, performance, timing en werken we naar de optredens toe waar alle kids enorm naar uitkijken! Tijdens de lessen is er ook ruimte voor wat persoonlijke aandacht, bijvoorbeeld als een van de kids een vraag heeft of ergens tegen aan loopt. Naast het samen zingen krijg je ook de kans om een solo stukje te zingen mocht je dit willen.
Wij hebben groepen voor verschillende niveau's en leeftijden vanaf 6 jaar. Wij kijken vooral naar hoe een kind in de groep past. Soms kan een kind nog zo jong zijn, maar is sociaal emotioneel al verder of andersom. Hier wordt ook op gelet.

VOCALCLASS TEENS

Zingen en performen in je eigen groep! 
Samen kijken we naar jouw doelen, leer je hoe je optimaal je stem kunt gebruiken op een gezonde manier, doen we veel aan meerstemmig zingen, timing, performance, zelfvertrouwen opbouwen en nog veel meer. Ook werken wij natuurlijk toe naar verschillende optredens/shows. Tijdens de lessen is er ook ruimte voor wat persoonlijke aandacht, bijvoorbeeld als je een vraag hebt of ergens tegen aan loopt. Naast het samen zingen krijg je ook de kans om een solo stukje te zingen mocht je dit willen. 
Wij behandelen verschillende stijlen muziek in de les, maar de hippe pop nummers komen vooral aan bod.
Naast hun drukke schoolleven zetten deze groepen zich vol in om het beste neer te zetten elke les! Zoals de meeste leerlingen van mij zeggen "het is echt een uitlaatklep en ik hoef even aan niks meer te denken" hoe fijn is dat. 

VOCALCLASS Adults

Tijdens de lessen is er ruimte voor humor en daardoor voelt iedereen zich gauw op hun gemak. Vaak vinden volwassenen het gauw spannender om te zingen of om überhaupt de stap te nemen om het te gaan doen.... maar waarom eigenlijk? Vaak ben je bang dat het nog niet zo mooi klinkt en dat je voor schut staat. Dit is dus echt nergens voor nodig! Bij ons in de lessen mogen er fouten gemaakt worden en leren wij van elkaar. Laat dit je dus niet tegen houden! 
In de lessen leer je de juiste technieken toepassen, zingen op een gezonde manier, meerstemmigheid/samenzang, timing en werken wij ook naar de shows toe. 
Tijdens de lessen is er ook ruimte voor wat persoonlijke aandacht, bijvoorbeeld als je een vraag hebt of ergens tegen aan loopt. Naast het samen zingen krijg je ook de kans om een solo stukje te zingen mocht je dit willen. Wij zingen verschillende stijlen muziek, maar voornamelijk pop muziek.
De lessen zijn voor mannen en vrouwen! Elk niveau is welkom.

SURFIVE (Selectiegroep)

Deze meidengroep werkt keihard en is een gevorderde groep. Deze meiden timmeren al aardig aan de weg en hebben al enige ervaring in de muziek. In de lessen met SURFIVE trainen we keihard en doelbewust om hun doelen te bereiken. Ook hier werken wij aan meerstemmigheid, zangtechnieken, timing en performance.
 Meiden uit de tienergroepen stromen vaak door naar deze groep als zij hier klaar voor zijn en dit natuurlijk willen. Deze meidengroep treedt vaak op! Mocht je meedoen aan SURFIVE dan gaan wij er van uit dat je aanwezig bent tijdens deze optredens!

Aanmelden voor SURFIVE kan alleen doormiddel van een auditie! 
Wij zijn nog op zoek naar getalenteerde meiden die dit zouden willen! 

Kleuter zangles

Ook voor de kleinste artiesten hebben wij zanglessen. In de les leren de kleuters spelenderwijs zingen en daarbij ook performen/dansen. Elk jaar shinen deze kleine sterren op een echt podium!
De lessen worden gegeven door Jasmijn zelf en heeft al lange tijd ervaring met het lesgeven van kleuters. Er is altijd een extra begeleider bij de lessen aanwezig voor als een van de kids naar het toilet moet enz.
Wij hebben twee kleutergroepen:
Kleuters 1 (Kleinere kleuters)
Kleuters 2 (Grotere kleuters)

(Start in het nieuwe lesseizoen bij genoeg aanmeldingen) Meld je zoon of dochter aan voor een gratis proefles!
Scrol naar beneden voor de tarievenlijst, het rooster en verdere belangrijke informatie.


Informatie over de tarieven en de algemene voorwaarden vind je HIER! 

☆ Deze zangers/zangeressen gingen je voor!☆